Penawar Cyst

APA ITU CYST DAN APAKAH PENAWAR CYST?

Cyst ada pelbagai jenis dan boleh berlaku dimana-mana bahagian tubuh manusia. Tapi yang sering berlaku kepada wanita ialah Ovarian Cyst atau Sista Ovari. Ovarian Cyst juga terdapat dalam pelbagai jenis.

Ovarian Cyst

Sistem pembiakan wanita terdiri daripada rahim, serviks, ovari dan tiub fallopian. Ovari adalah dua organ kecil yang terletak dikiri dan kanan rahim dalam badan wanita. Ia menghasilkan telur (ovum) serta hormon seperti estrogen dan progesteron.

Pada setiap satu kitaran haid, telur membesar dan tumbuh pada kantung kecil di dalam ovari yang dipanggil folikel. Apabila telur matang, folikel akan pecah dan membebaskan telur atau ovum tadi. Seterusnya kantung akan mengecut dan berubah menjadi corpus luteum. Corpus luteum merembeskan hormon yang membantu menyediakan telur pada kitaran seterusnya.

Cyst ovari adalah masalah yang kerap berlaku kepada wanita. Dikatakan 3 dari 10 orang wanita dewasa menghadapi masalah ini. Kebanyakan cyst ovari bukanlah ketumbuhan kanser. Berita baiknya hampir semua cyst ovari akan hilang secara spontan tanpa memerlukan rawatan. Walau bagaimanapun terdapat cyst yang tidak hilang seperti biasa dan ini memerlukan rawatan. Dan apa yang lebih menakutkan ialah terdapat beberapa kes kecil yang mendapati ketumbuhan cyst bertukar menjadi kanser.

Penawar Cyst

Walaupun dikatakan kebanyakkan cyst ovari bukanlah kanser, tetapi pencegahan adalah lebih baik dari mengubatinya. Di sini, kami lampirkan testimoni pengguna biji aprikot sebagai supplemen merawat penyakit cyst.

Penawar Cyst 20 Penawar Cyst 19 Penawar Cyst 18 Penawar Cyst 17 Penawar Cyst 16 Penawar Cyst 15 Penawar Cyst 14 Penawar Cyst 13 Penawar Cyst 12 Penawar Cyst 11 Penawar Cyst 9 Penawar Cyst 8 Penawar Cyst 7 Penawar Cyst 6 Penawar Cyst 5 Penawar Cyst 4 Penawar Cyst 3 Penawar Cyst 2 Penawar Cyst 1

Penawar Cyst 21

.

Mengandungi 100 biji kapsul setiap botol

Lulus KKM

100% Herba Semulajdi

Bebas Racun