Pengguna Keladi Tikus

Pengguna Testimoni Keladi Tikus

Testimoni Keladi Tikus #1

Nama : Adik Nur Sabiha Hj. Yusuff

Penyakit :  Tumor Kanser (Malignant).

Latarbelakang Sebagai Pengguna Keladi Tikus : Sejak berusia 8 tahun telah menjalani 4 kali pembedahan dibahagian belakang kepala (99-03-05-06) mula menggunakan produk kami selepas pembedahan ke 4 dan pada peringkat awal (1-3 botol pertama pesakit mengambil 3 biji pagi dan 3 petang), pada masa itu beliau agak lemah, tidak dapat berdiri, kurus, keguguran rambut, tiada selera makan telah merasakan lebih tenaga, kembali berselera untuk menjamah makanan-makanan lembut.Nursabihah Pesakit Tumor

Sepanjang 6 bulan berikutnya pesakit memakan kapsul keladi tikus 2 biji pagi 2 biji petang, pesakit telah dapat berjalan di dalam rumah, tubuh semakin berisi dan berselera untuk makan.

Pesakit telah dibawa ke hospital Universiti Sains Malaysia (USM) Kota Bharu untuk pemeriksaan dan doktor menyatakan dia telah sembuh, Alhamdulillah.

Masih ragu dengan keputusan pemeriksaan di Kota Bharu, bapa pesakit telah membawanya ke hospital Pulau Pinang dan menjalankan pemeriksaan sekali lagi dan keputusannya juga beliau telah sembuh sepenuhnya.

Dapatkan Kapsul Keladi Tikus.

.

Testimoni Keladi Tikus #2

Nama : Samsiah Bt Hj Yusuf

Penyakit : Kanser Tulang.

Menghidap kanser tulang pada bahagian bahu serta lengan, mula mengamalkan Kapsul Keladi tikus selepas beberapa kali menjalani sesi kimoterapi.

Pada peringkat awal penggunaan, makcik Samsiah merasakan kelegaan pada bahagian lengan beliau, dimana pada mulanya lengan beliau tidak dapat diangkat serta bahagian bahu terasa sakit walaupun sekadar digosok. Jika dahulunya makcik Samsiah tidak dapat menggenggam, kini dapat mengambil beberapa barangan kecil tanpa bantuan orang lain.

Penggunaan Kapsul Keladi tikus pada pesakit kanser mempunyai beberapa peringkat, ianya dimulai dengan healing crisis, di mana pesakit akan mengalami rasa mual serta lapar, ini disebabkan oleh tindakbalas imnunotoxinyang terdapat pada tubuh individu, disusuli dengan proses penyembuhan sehingga pesakit benar-benar sembuh.

Dapatkan Kapsul Keladi Tikus.