Disclaimer

 

TIADA URUSAN JUAL BELI DI LAMAN INI.

MAKLUMAT DI DALAM BLOG INI DIKEKALKAN HANYA UNTUK PERKONGSIAN ILMU SAHAJA.

Penafian :

Supplemen herba yang dinyatakan di ubatkanser.my dipercayai dapat membantu merawat penyakit kanser. Namun begitu, supplemen herba ini tidak bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos, menyembuh sebarang penyakit secara total. Pengguna yang menghidap penyakit-penyakit kronik seperti kencing manis, tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sebagainya dinasihatkan untuk mendapatkan kebenaran daripada doktor sebelum menggunakan produk-produk ini.

Di laman ini, terdapat supplemen ini telah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan terdapat juga supplemen herba yang tidak dinilai/sedang oleh KKM. Pemilik laman web ubatkanser.my tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa yang berlaku ke atas pengguna samada dari segi penggunaan, kesan, keserasian tubuh badan dan pencapaian individu setelah menggunakan produk. Testimoni, berita atau kepilan media massa yang dipaparkan di ubatkanser.my tidak semestinya menghasilkan keputusan yang sama dengan individu-individu lain. Pemilik laman web adalah hanya ejen penjual produk dan laman web ini tiada kena mengena dengan syarikat yang yang diwakilkannya.

Pemilik laman web ubatkanser.my ini tiada ‘authority’ untuk mengesyorkan yang mana herba paling baik untuk merawat jenis-jenis kanser tertentu. Juga tiada authority untuk menerangkan kajian saintifik tentang herba-herba atau supplemen tertentu.

Pelawat laman ini disyor untuk membaca dengan teliti dan tidak menganggap maklumat yang disampai adalah 100% benar. Maklumat dan info yang dipaparkan bersifat perkongsian ilmu dan dipercayai dapat membantu untuk merawat pesakit. Pelawat hendaklah bertanggungjawab sendiri atas tindakan yang dilakukan.

Terima kasih.

Jika ada pertanyaan, boleh hubungi kami di sini.